گروه سازنده نمایشگر کروی Sphere که سازهای باورنکردنی در لاسوگاس است و به عنوان بزرگترین سازه کروی جهان شناخته میشود و بزرگترین نمایشگر الایدی(LED) جهان را در نمای بیرونی خود جا داده است، برنامههایش برای ساخت نسخه دوم آن در امارات متحده عربی را فاش کرده است.
اسپیسایکس دسترسی رایگان به خدمات پهنباند استارلینک(Starlink) را تا انتهای سال ۲۰۲۴ در مناطقی که تحت تاثیر طوفانهای هلن و میلتون قرار گرفتهاند، ارائه میدهد.
جدیدترین نسخه از سیستم عامل اندروید یعنی «اندروید ۱۵» پس از انتظارهای فراوان بالاخره در گوشیهای پیکسل گوگل عرضه شد و در هفتههای آینده برای گوشیها و تبلتهای شرکتهای دیگر نیز در دسترس قرار خواهد گرفت.
پژوهشگران آمریکایی و کانادایی از هنر باستانی ژاپن در ساخت کاردستی کاغذی الهام گرفتهاند تا به پیشرفت نسل بعدی آنتنهای بیسیم کمک کنند.
شرکت هواپیمایی یونایتد چین اولین هواپیمای کَجپَروانه شش تُنی جهان را تولید کرده است. این شرکت، هواپیما را در پارک صنعتی هوانوردی «ووهو»(Wuhu) در منطقه «وانژی(Wanzhi) راه اندازی کرد.
سه بازوی رباتیک رهبری یک ارکستر را در آلمان بر عهده گرفتند تا تواناییهای رهبران موسیقی ماشینی به نمایش گذاشته شود.
تجمع پلاکهای چسبنده روی دیواره رگهای خونی میتواند منجر به حملات قلبی و سکته شود. اکنون، یک روش درمانی جدید با تزریق نانوذرات توانسته این پلاکها را تخریب کند.
پژوهشگران استرالیایی از روش جدیدی برای افزایش کارآیی صفحهنمایش تلویزیونها و پنلهای خورشیدی رونمایی کردهاند که حتی میتواند در تشخیصهای پزشکی هم تحول ایجاد کند.
محقق ایرانی در طرح پروژه تحقیقاتی پسادکتری خود دستگاهی را ساخت که میزان اکسیژن تولید شده توسط فیتوپلانکتونها را بر مبنای ایزوتوپهای اکسیژن محاسبه میکند و این دستگاه در سه هفته سفر تحقیقاتی از آلاسکا به نروژ مورد تست و ارزیابی قرار گرفت.
محققان یک فناوری ژن درمانی ایجاد کردهاند که از میدانهای مغناطیسی برای روشن و خاموش کردن گروههای عصبی خاصی در مغز استفاده میکند و مدارهای مغزی که تحت تاثیر بیماری پارکینسون قرار گرفتهاند را کنترل میکند. علاوه بر پارکینسون، از این فناوری میتوان برای درمان بیماریهایی مانند افسردگی، چاقی و درد مزمن استفاده کرد.
دانشمندان از آینههای ویژهای برای ایجاد پالسهای لیزری فوقکوتاه رکوردشکن استفاده کردند که کمتر از یک پیکوثانیه دوام دارند، اما به حداکثر توان ۱۰۰ مگاوات میرسند.
در روز رونمایی از دو خودرو جدید تسلا به نامهای «روبو ون» و «روبو تاکسی» شاهد نمایشی از رباتهای اُپتیموس تسلا نیز بودیم که اکنون براساس گزارشها به نظر میرسد برخلاف تبلیغات، این رباتها خودکار عمل نکرده و تحت کنترل انسانها بودهاند.
تایوان، این جزیره کوچک، به مرکزی برای استارت آپها، طراحیهای پایدار و نوآوریهای فناورانه تبدیل شده است و امسال، نزدیک به ۶۰۰ اختراع برای دریافت جایزه پلاتینیوم که جایزه برتر این نمایشگاه است در رویداد سالانه فناوری تایوان(TIE) با هم رقابت خواهند کرد.
شرکت «اپل» قصد دارد هدست «ویژن» مجهز به واقعیت ترکیبی خود را اوایل سال آینده عرضه کند.
این ماهواره که «شیجیان-۱۹» نام دارد در تاریخ ۲۷ سپتامبر از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان بر روی موشک لانگ مارچ ۲دی(Long March 2D) پرتاب شد.
رئیس پژوهشگاه ملی ژنتیک و زیست فناوری این پژوهشگاه را نقطه کانونی و مرکز هدایت ICGEB سازمان ملل متحد دانست و گفت: این نقطه مشترک و سایر زمینههای علمی سبب میشود پروژههای مشترک علمی در زمینه بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک را با دیگر کشورها تعریف کنیم تا دنیا از نتایج آن بهرهمند شود.
دانشمندان میگویند پوستههای کوانتومی میتوانند به تشخیص فوق سریع ذرات پرانرژی کمک کنند، چرا که تشخیص سریع پرتو ایکس با دقت بسیار زیاد همیشه مشکل بوده اما با پوسته کوانتومی امکانپذیر است.
اپل در حال آماده شدن برای تبدیل ایرپادهای پرو ۲(AirPods Pro 2) خود به گزینههای کمکی با استفاده آسان برای افراد مبتلا به کم شنوایی خفیف تا متوسط است.
موفلین یک حیوان خانگی با هوش مصنوعی است که برای حمایت عاطفی از افراد ساخته شده است.
سامانه لیزری شرکت بوئینگ در یک رزمایش مشترک، پهپادهای بزرگ را سرنگون و نشان داده که میتواند تهدیدات پیشرفته را متوقف کند.